OversaettelsesTilbudOversættelse til alle sprog. Send nu din tekst pr. e-mail og modtag et rigtigt godt tilbud.
OversaettelsesTilbudOversættelse til alle sprog. Send nu din tekst pr. e-mail og modtag et rigtigt godt tilbud.

Oversigt over sprogFranskOversættelser industri – dansk til fransk

Oversættelser fra dansk til fransk inden for industri

Fransk tales og bruges ikke kun i Frankrig, men i mange andre lande, og geografiske områder rundt omkring i verden.

Vi tilbyder oversættelser fra dansk til fransk af produktinformationer og specifikationer inden for eksempelvis møbelindustrien.

Vi tilbyder oversættelser fra dansk til fransk af produktinformationer og specifikationer inden for eksempelvis møbelindustrien. Kontakt os på 39 15 81 80 allerede i dag!

En oversættelse er derfor ikke kun en tilpasning af en tekst, men det er også nødvendigt, at have indsigt i de sproglige kulturelle forskelle, mellem forskellige lande, og forskellige terminologiske udtryk.

At tage hensyn til dette, i en oversættelse kaldes for lokalisering, og er en naturlig del af oversættelsesbureauet Oversaettelsestilbuds måde at arbejde på.

Franske oversættere i forskellige lande og områder

Oversaettelsestilbud samarbejder med oversættere i Frankrig, men også i Canada, Belgien, Schweiz og andre regioner, hvor det franske sprog har en officiel status.

Uanset fagområde, og uanset hvor din oversættelse skal bruges, lover vi, at vi kan hjælpe dig. Indtil videre har vi ikke stødt på en enkelt mission, vi måtte afvise.

Mange danske virksomheder vælger at ekspandere, og etablerer sig i lande som Frankrig. Her kan vi hjælpe dig med effektive oversættelser af dine tekster, i forskellige brancher.

Bed om et tilbud

Der er mange aspekter, du skal overveje i en oversættelse, og for at give dig et præcist tilbud, har vi brug for at se dine tekster.

Send derfor dit materiale til os i en e-mail så ser vi på dine tekster, og vil vende tilbage hurtigst muligt med et tilbud, som du skal overveje.

Tilbud

Hjerteligt velkommen til at ringe 39 15 81 80, hvis du ønsker flere informationer eller ønsker at tale med nogen, før du sender materiale til os. Du kan også sende en e-mail direkte til en af vores Project Manager, via visitkortet nedenfor.

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. OversaettelsesTilbud er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.