OversaettelsesTilbudOversættelse til alle sprog. Send nu din tekst pr. e-mail og modtag et rigtigt godt tilbud.
OversaettelsesTilbudOversættelse til alle sprog. Send nu din tekst pr. e-mail og modtag et rigtigt godt tilbud.

Oversigt over sprogSvenskOversættelser industri – dansk til svensk

Oversættelse inden for industri og produktion, fra dansk til svensk

Vi oversætter drift instruktioner og produktbrochurer inden for forskellige industrier, fra dansk til svensk.

Danskerne er kommet langt i vand og gasrensning, bioenergi-teknologi, komponenter til solenergiindustrien, og vindkraft. Der er et tæt samarbejde mellem danske og svenske aktører inden for miljøindustrien, og mange andre industrielle retninger. Oversaettelsestilbud tilbyder oversættelse fra dansk til svensk, af alt fra miljø- og energibranchen, til design og produktion.

Instruktion fra dansk til svensk

Har du brug for at oversætte en instruktion, beskrivelse eller et produkt fra dansk til svensk, har vi oversættere med ekspertise i forskellige industrielle områder. Oversættelsesbureau Oversaettelsestilbud samarbejder og engagerer kun oversættere, der har svensk som modersmål, samt et meget godt kendskab til dansk. Du kan som vores kunde, altid føle dig sikker og fortrolig med at oversætteren der tager sig af din tekst, har de rigtige kompetencer, både hvad angår sprog, terminologi og industri.

Ring til os eller send os en e-mail, for flere informationer

Det kan du gøre ved at klikke på siden Kontaktdata. Her ser du nemlig alle vores kontaktinformationer, og adresserne på alle vores kontorer Du kan naturligvis også ringe til os, hvis du foretrækker at tale med en af vores medarbejdere. Det kan du gøre på 39 15 81 80, og vi vil fortælle dig mere om de tjenester, vi tilbyder, og hvordan vi kan hjælpe dig på den bedste måde.

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. OversaettelsesTilbud er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.