OversaettelsesTilbudOversættelse til alle sprog. Send nu din tekst pr. e-mail og modtag et rigtigt godt tilbud.
OversaettelsesTilbudOversættelse til alle sprog. Send nu din tekst pr. e-mail og modtag et rigtigt godt tilbud.

Oversigt over sprogSvenskJuridisk oversættelse – dansk til svensk

Juridiske dokumenter fra dansk til svensk

Vi laver juridiske oversættelser fra dansk til svensk.

Jura, er et generelt udtryk for mange forskellige discipliner. Ved en oversættelse af et juridisk dokument, er det vigtigt, at oversætteren har indgående kendskab til det aktuelle emneområde. I dette afsnit informerer vi kortfattet om juridisk oversættelse fra dansk til svensk. Vi fortæller om oversættelsesbureau Oversaettelsestilbuds arbejdsrutiner, og om hvordan du finder ud af, hvad en oversættelse koster.

Svensk juridisk oversætter

Når et juridisk dokument, skal oversættes fra dansk til svensk, ansætter Oversaettelsestilbud altid en oversætter som har svensk som modersmål. Men vi kræver udover dette, også at personen der håndterer og bearbejder din juridiske tekst skal:

Kvalitetssikrede juridisk oversættelser fra dansk til svensk

Vi giver dig kvalitetssikrede juridiske oversættelser fra dansk til svensk. Vi tilpasser opgaven baseret på præcis dine behov og ønsker. Vi modtager ofte forespørgsler fra såvel privatpersoner som ønsker at oversætte vielsesattester eller fødselsattester, som myndigheder og virksomheder med behov for at oversætte forskellige juridiske tekster.

Hvad er prisen for en juridisk oversættelse fra dansk til svensk?

Med omkostningseffektive arbejdsgange, garanterer vi rimelige priser for dine oversættelser. Omkostningerne for en juridisk oversættelse varierer afhængigt af typen og mængden af tekst. En juridisk tekst kræver længere tid at behandle og håndtere, sammenlignet med en mere generel tekst. For at vi kan give dig et mere nøjagtigt tilbud, er vi nødt til at undersøge dine tekster. Velkommen til at ringe 39 15 81 80 eller sende os en e-mail. Vi fortæller dig mere om hvordan du anmoder os om et tilbud, på din juridiske oversættelse.

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. OversaettelsesTilbud er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.