OversaettelsesTilbudOversættelse til alle sprog. Send nu din tekst pr. e-mail og modtag et rigtigt godt tilbud.
OversaettelsesTilbudOversættelse til alle sprog. Send nu din tekst pr. e-mail og modtag et rigtigt godt tilbud.

Oversigt over sprogSvenskJuridisk oversættelse – svensk til dansk

Juridisk oversættelse fra svensk til dansk

Ring til os, og vi informerer om vores juridiske oversættelsesydelser fra svensk til dansk

Har du brug for at oversætte din forretningsaftale fra svensk til dansk, så har vi den rette oversætter til dig!

Sverige og Danmark har altid haft et stærkt samarbejde i forskellige forretningsområder. Adskillige gange om ugen laver oversættelsesbureauet Oversaettelsestilbud oversættelser af forskellige juridiske tekster, fra svensk til dansk. Vi får ofte henvendelser fra forskellige svenske aktører i forskellige forretningsområder, der har brug for at oversætte eksempelvis kontrakter og juridiske dokumenter, fra svensk til dansk.

Privatpersoner, myndigheder og virksomheder

Vores kundekreds er stor, og vi ansættes til juridisk oversættelse bl.a. vedrørende adoption, vielsesattester, forsikringsforhold, og virksomhedsordninger. Med andre ord, vi oversætter alle slags dokumenter, uanset om du er privatperson, myndighed, organisation, eller virksomhed.

Danske juridiske oversættere

Juridiske oversættelser indebærer store krav til dem, der vil behandle dine tekster og dokumenter. Vi i oversættelsesbureauet Oversaettelsestilbud ansætter kun personer, der opfylder visse kriterier for denne type oversættelser. For at måtte oversætte en juridisk tekst fra svensk til dansk, kræver vi at oversætteren skal:

Certificeret juridisk oversættelse fra svensk til dansk

Med tilgang til så mange danske oversættere i forskellige juridiske genrer, kan vi tilbyde hurtige løsninger til dine behov. Vi ved nøjagtigt, hvilken oversætter, der er bedst egnet til de forskellige oversættelsesopgaver, og ser derfor hurtigt, hvem der skal tage opgaven. Vi er i øjeblikket det hurtigst voksende oversættelsesbureau på det europæiske marked, og vi fortsætter med at vokse og etablere os internationalt. Vi garanterer kvalitetssikrede oversættelser til rimelige omkostninger, og leveringstider.

Kontakt os i dag!

Med så mange tilfredse kunder i forskellige retlige sammenhænge, er vi overbeviste om, at vi også kan tilgodese dine behov. Kontakt os på 39 15 81 80 eller send os en e-mail og vi vil skræddersy din oversættelse med fokus på dine behov og ønsker.

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. OversaettelsesTilbud er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.