OversaettelsesTilbudOversættelse til alle sprog. Send nu din tekst pr. e-mail og modtag et rigtigt godt tilbud.
OversaettelsesTilbudOversættelse til alle sprog. Send nu din tekst pr. e-mail og modtag et rigtigt godt tilbud.

Oversigt over sprogFranskMaritime oversættelser – fransk til dansk

Maritime oversættelser fra fransk til dansk

Maritime oversættelser fra fransk til dansk inden for søfart

Vi udfører maritime oversættelser fra fransk til dansk, af tekster inden for søfart og andre marine områder. Ring 39 15 81 80 og vi besvarer alle dine spørgsmål!

Oversættelsesbureau Oversaettelsestilbud ansættes ofte af forskningsinstitutter, offentlige institutioner og organisationer, der har brug for maritime oversættelser fra fransk til dansk.

Opgaverne er eksempelvis oversættelse af forskningsresultater, præsentationer, eller aftaler mellem franske og danske aktører, i de forskellige havområder.

God kvalitet behøver ikke at være dyr

Med et bredt netværk af kvalificerede og veluddannede oversættere på de fleste områder, i alle tidszoner og med den nyeste teknologi, kan vi opretholde en meget høj kvalitet. På trods af dette, har vi alligevel lavere priser end de fleste af vores konkurrenter!

Oversættelsesbureau Oversaettelsestilbud leverer kvalitetssikrede tekster til en overkommelig pris, og altid inden for den aftalte tid.

Kontakt os nu!

Velkommen til at ringe 39 15 81 80 eller send os nu en e-mail hvis du ønsker flere informationer om, hvordan vi kan hjælpe dig på den bedste måde.

Lad os gøre det, vi er gode til, så kan du fokusere på det du er bedst til! Spild ikke kostbar tid på udkig efter en oversætter, der har de rette kompetencer til at oversætte dine tekster. Vi ved allerede nu, hvem der er passende til at tage sig professionelt af din tekst, så tag kontakt til os, og vi sørger for din oversættelse!

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. OversaettelsesTilbud er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.