OversaettelsesTilbudOversættelse til alle sprog. Send nu din tekst pr. e-mail og modtag et rigtigt godt tilbud.
OversaettelsesTilbudOversættelse til alle sprog. Send nu din tekst pr. e-mail og modtag et rigtigt godt tilbud.

Oversigt over sprogFranskMedicinsk oversættelse – fransk til dansk

Medicinsk oversættelse fra fransk til dansk

Medicinske oversættelser fra fransk til dansk

Vi oversætter dine medicinske tekster fra fransk til dansk. Bare send os en e-mail med dine tekster. Vi vender lynhurtigt tilbage med et godt tilbud!

Vi sætter en ære i at levere oversættelser i højeste kvalitet. For at kunne gøre det, kræver det, at oversætterne har en solid forståelse inden for tekstens emneområde. Inden for medicinske oversættelser, gør dette sig især gældende, da oversætterne skal bruge korrekt fagterminologi og have en god forståelse for tekstens område.

De kriterier, en oversætter i sprogkombination fransk-dansk skal opfylde er:

Vi har medicinsk ekspertise inden for de fleste områder.

Medicinske områder

Klinisk medicin, kirurgi, fysiologi, optometri, dette er blot få eksempler på områder, hvor vi kan bidrage med ekspertoversættere. Vi skræddersyr altid projektet efter dine ønsker, og udvælger nøje en oversætter, som har erfaring inden for dit område.

Tilbud

Ring 39 15 81 80 så svarer en af vores kompetente Project Managers på alle dine spørgsmål. De fortæller også mere detaljeret, om hvordan vi kan hjælpe dig på den bedste måde. Vedhæft dine tekster i en e-mail så vender vi tilbage med et skræddersyet tilbud.

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. OversaettelsesTilbud er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.