OversaettelsesTilbudOversættelse til alle sprog. Send nu din tekst pr. e-mail og modtag et rigtigt godt tilbud.
OversaettelsesTilbudOversættelse til alle sprog. Send nu din tekst pr. e-mail og modtag et rigtigt godt tilbud.

Oversigt over sprogSvenskMedicinsk oversættelse – dansk til svensk

Medicinske tekster fra dansk til svensk

Vi oversætter dine medicinske tekster fra dansk til svensk. Send os, de danske tekster, så vender vi tilbage med et prisvenligt tilbud, hurtigst muligt!

Medicinske oversættelser mellem to nabosprog kræver ekspertise, men også en følelse af, hvad der kendetegner hvert sprog henholdsvis. Oversættelsesbureau Oversaettelsestilbud modtager tilbagevendende opgaver fra danske medicinske selskaber og virksomheder, der ønsker at oversætte indlægssedler, indholdsfortegnelser og andre medicinske tekster til svensk.

Medicinsk oversættelse fra dansk til svensk

Medicinske oversættelser omfatter normalt informationer og vejledning til forskelligt medicinsk udstyr, der er tilgængeligt i butikkerne, og på apoteket. Sygefraværsbreve og lægejournaler, der siden er blevet godkendt af en notar er andet arbejde, vi ofte bliver spurgt om. Vi vil gerne hjælpe dig med at oversætte dine danske medicinske tekster, til svensk!

Hvad skal du overveje, ved medicinske oversættelser?

Medicinske tekster kræver altid en oversætter, som har studeret medicin, eller som har et generelt meget godt kendskab til området. I oversættelsesbureau Oversaettelsestilbud får du behovs baserede medicinske oversættelser fra dansk til svensk. Ansæt os for kvalitetsoversættelser til rimelige priser.

Et godt tilbud: det får du hos os

Du er hjertelig velkommen til at ringe til os på 39 15 81 80, hvis du har spørgsmål. Bed om et tilbud via e-mail, og send dine danske medicinske tekster til os, i denne e-mail. Vi vil vende tilbage med et overkommeligt tilbud, hurtigst muligt!

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. OversaettelsesTilbud er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.