OversaettelsesTilbudOversættelse til alle sprog. Send nu din tekst pr. e-mail og modtag et rigtigt godt tilbud.
OversaettelsesTilbudOversættelse til alle sprog. Send nu din tekst pr. e-mail og modtag et rigtigt godt tilbud.

Oversigt over sprogAmharisk

Oversættelser fra dansk til amharisk

Vi oversætter dine tekster fra dansk til amharisk. Send din tekst vedhæftet i en e-mail, så hjælper vi dig videre!

Efter amharisk er det næststørste semitiske sprog i verden, arabisk. Danmark er et af de lande, hvor emigranterne taler amharisk. Oversaettelsestilbud får ofte forespørgsler fra myndigheder og virksomheder, der ønsker hjælp til oversættelser mellem dansk og amharisk.

Stor efterspørgsel

Da mange nydanskere taler amharisk, vokser behovet for oversættelser også. Vores oversættere har sproget modersmål, men også faglig kompetence på det område, som teksten handler om.

Oversaettelsestilbud garanterer høj kvalitet, konkurrencedygtige priser og hurtig levering. Du er velkommen til at kontakte os, så vi kan fortælle dig mere om, hvordan vi kan hjælpe dig! Du kan finde alle vores kontaktoplysninger på siden ’Kontaktdata’.

Oversættelser fra engelsk til amharisk

Amharisk er Etiopiens officielle sprog. Mange emigrerer fra landet til Europa og andre dele af verden.

Udbud og efterspørgsel

USA har modtaget mange emigranter fra Etiopien. Dette skaber derfor et behov for oversættelser mellem engelsk og amharisk.

Oversaettelsestilbud har modersmålsoversættere, som er specialiseret i forskellige fagområder. Vi hjælper gerne med oversættelser mellem de to sprog.

Tilbud

Send tekstfilerne i en e-mail-meddelelse, så foretager vi en analyse og vender tilbage hurtigst muligt. Du vil modtage et uforpligtende tilbud, som du kan tage stilling til.

Hvis du vælger at acceptere tilbuddet, begynder vi på oversættelsen med det samme. Vi ser frem til at modtage din forespørgsel.

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. OversaettelsesTilbud er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.