OversaettelsesTilbudOversættelse til alle sprog. Send nu din tekst pr. e-mail og modtag et rigtigt godt tilbud.
OversaettelsesTilbudOversættelse til alle sprog. Send nu din tekst pr. e-mail og modtag et rigtigt godt tilbud.

Oversigt over sprogBengalsk

Oversættelse fra dansk til bengalsk

Mail din danske tekst, så vender vi tilbage til dig indenfor blot 1 time med et uforpligtende tilbud, på din oversættelse til bengalsk!

Bengali eller bengalsk er det sprog, der anvendes i den bengalske region i det østlige Sydasien. Regionen består af Bangladesh og den indiske delstat Vestbengalen. Omkring 98% af Bangladesh samlede befolkning taler bengalsk som deres modersmål. Der er endvidere bengalitalende grupper i Mellemøsten, Vesten og Malaysia.

Oversaettelsestilbud tilbyder oversættelsesservice mellem dansk og bengalsk.

Bengalske oversættelser

Oversaettelsestilbud håndterer alle typer af tekstdokumenter. Personlige breve, e-mails eller mere avancerede aftaler eller instruktioner er blot et par eksempler på, hvad vi kan oversætte. Din danske udgave er oversat af en person, der altid har bengalsk som sit modersmålssprog. Vi giver dig altid et kvalitetssikret produkt.

Købstilbuddet

Send det materiale, du vil have oversat fra dansk til bengalsk, og vi vil vende tilbage med et tilbud, som du kan overveje. Vi har mange kunder, som bruger os for gentagne opgaver. Kontakt os for at finde ud af mere om, hvilke referencer vi har, og hvordan vi kan hjælpe dig, med din unikke opgave på den bedste måde. Al den information du behøver, er på siden ’Kontaktdata’.

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. OversaettelsesTilbud er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.