OversaettelsesTilbudOversættelse til alle sprog. Send nu din tekst pr. e-mail og modtag et rigtigt godt tilbud.
OversaettelsesTilbudOversættelse til alle sprog. Send nu din tekst pr. e-mail og modtag et rigtigt godt tilbud.

Oversigt over sprogMongolsk

Oversættelse fra dansk til mongolsk

Vi laver oversættelse fra dansk til mongolsk. Høj kvalitet, behøver ikke at være så dyrt! Ring til os og vi fortæller dig mere!

Oversaettelsestilbud laver nemt og enkelt, oversættelse fra dansk til mongolsk. Vi samarbejder med et globalt netværk, af freelance oversættere. Vi giver dig hurtige kvalitetsoversættelser, til overkommelige priser. Ring til os på 39 15 81 80, og vi fortæller dig mere!

Gedde, stalling og ørred

Turismen er stor i Mongoliet, og vildmarkfiskeri er en af grundene til, at turister finder vej hertil. Mongolerne er ikke et fiskerifolk, hvilket resulterer i uberørte farvande, og store mængder fisk. Gedde, stalling samt ørred, er blot få eksempler på nogle slags fiskearter, som findes her. Oversaettelsestilbud kan hjælpe dig med oversættelser, fra dansk til mongolsk.

Oversætter i Mongoliet

Oversaettelsestilbud er et anderledes og unikt oversætterbureau, da vi er en af de få, der tilbyder oversættelse, til og fra forskellige eksotiske sprog. Vi har oversættere i Mongoliet, men også i andre områder, hvor mongolsk tales, som Kina, Rusland, og Kirgisistan.

Et skræddersyet tilbud til dig

Find ud af, hvad dine udgifter for en oversættelse vil blive, ved at scanne, vedhæfte, og sende dine tekster via e-mail. Vi analyserer materialet, og lader hurtigt høre fra os, med et tilbud du vil have svært ved at sige nej til! Vi er glade for at fortælle dig mere om, hvordan vores procedurer er, og hvordan processen omkring oversættelsen fungerer. Så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag!

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. OversaettelsesTilbud er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.