OversaettelsesTilbudOversættelse til alle sprog. Send nu din tekst pr. e-mail og modtag et rigtigt godt tilbud.
OversaettelsesTilbudOversættelse til alle sprog. Send nu din tekst pr. e-mail og modtag et rigtigt godt tilbud.

Oversigt over sprogSvenskOversættelser fra russisk til svensk

Oversættelse fra russisk til svensk

Vi tager os af dine oversættelser fra russisk til svensk. Send os en e-mail med dine tekstdokumenter. Vi giver dig lynhurtigt, en pris.

Vi tilbyder professionelle oversættelser fra russisk til svensk. Oversættelsesbureau Oversaettelsestilbud har et omfattende netværk af certificerede oversættere, med specialiserede kompetencer inden for alle fagområder. Vi har ekspertisen inden for områder som: teknologi, politik, kultur, litteratur, sport, journalistik, medicin, logistik og transport, for blot at nævne nogle få! Vi tilpasser oversættelsen, så den passer til dine behov og ønsker.

Globale og lokale oversættelsesservices

Noget helt unikt for Oversaettelsestilbud er, at vi eksisterer i flere lande, både i og uden for EU. Vi har kontorer i USA, men også i Finland! Teksterne behandles af en oversætter, der bor i Sverige med svensk som modersmål. Oversætteren har således et moderne sprog, samt indsigt i den aktuelle udvikling i Sverige.

Fornuftige priser?

Høj kvalitet behøver aldeles ikke at være dyrt! Vores basispriser er ofte lavere end mange andre bureauers. Vi kan opretholde den høje kvalitet, på grund af omkostningseffektivisering.

Kontakt os med det samme for et pristilbud

Oversaettelsestilbud sikrer en oversættelse af højeste kvalitet. Lyder dette interessant? Vedlæg de tekstfiler, du vil have oversat i en e-mail, og vi vil vende tilbage med et tilbud, så snart vi har set dit materiale. Du finder adresserne på vores kontorer på siden ’Kontaktdata’. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål!

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. OversaettelsesTilbud er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.