OversaettelsesTilbudOversættelse til alle sprog. Send nu din tekst pr. e-mail og modtag et rigtigt godt tilbud.
OversaettelsesTilbudOversættelse til alle sprog. Send nu din tekst pr. e-mail og modtag et rigtigt godt tilbud.

Oversigt over sprogSvenskOversættelser fra spansk til svensk

Professionel oversættelse fra spansk til svensk

Madrid

Oversættelser til konkurrencedygtige priser og høj kvalitet! Det er os, du skal vælge!

Hos Oversaettelsestilbud får du en effektiv og professionel service, og en kvalitetsoversættelse til en konkurrencedygtig markedspris!

Spansk-svenske oversættelser for virksomheder og organisationer

Betydningen af spansk som et globalt sprog er stigende, både hvad angår forretninger, men også i kulturelle sammenhænge. Vi oversætter til alle. Privatperson, individuel virksomhed, organisation eller agentur betyder ikke noget. Vi kan hjælpe dig uanset hvad! CV'er, kontrakter, brugsanvisninger er blot nogle eksempler på, hvad vi normalt oversætter, fra spansk til svensk.

Efterspørgsel og udbud

Vi ser tydeligt en øget efterspørgsel efter spansk-svensk oversættelse. Vi har ressourcerne som markedet har brug for. Vores svenske oversættere har omfattende uddannelse, og erfaring i den branche, hvori din oversættelse skal bruges.

Hurtig levering med høj kvalitet

De fleste kunder har brug for at få deres spansk-svensk oversættelse inden for en bestemt tidsramme. Vi har tre forskellige leveringsniveauer vi kan tilbyde dig:

Vi har en standardpris, men priserne kan variere, afhængigt af hvilket leveringsniveau du vælger. Selv om vi er billigere end mange af vores konkurrenter, betyder det absolut ikke, at kvaliteten er ringere. Tværtimod! Vi er nu det hurtigst voksende oversættelsesbureau på det europæiske marked. Vi udvider virksomheden i en række nye lande, og succesen fortsætter.

Autoriseret oversættelse

En autoriseret oversættelse fra spansk til svensk har en længere leveringstid end andre typer af oversættelser. Årsagen er, at det kræver en vis form for oversætter, samt certificering. Dette kan være nyttigt at have i tankerne, når du anmoder om et tilbud på en oversættelse.

Bed om et tilbud

Find ud af hvad dine omkostninger for oversættelsen vil være, ved at anmode om et tilbud i dag. Vedlæg dine tekstfiler via e-mail, så vil en af vores Project Managers vende tilbage med et tilbud. Du kan også kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi laver din oversættelse, efter dine behov og ønsker!

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. OversaettelsesTilbud er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.