OversaettelsesTilbudOversættelse til alle sprog. Send nu din tekst pr. e-mail og modtag et rigtigt godt tilbud.
OversaettelsesTilbudOversættelse til alle sprog. Send nu din tekst pr. e-mail og modtag et rigtigt godt tilbud.

Har du brug for et tilbud på en oversættelse?

Send os en mail og modtag et gratis og uforpligtende tilbud!

info@oversaettelsestilbud.dk

Alle dine dokumenter bliver naturligvis behandlet strengt fortrolig!

Oversættelses Service København

Lyngbyvej 20

2100 København Ø

Telefon: 88 74 49 37

Oversættelses Service Århus

Søndergade 38 - 3

8000 Århus C

Telefon: 78 77 50 37

OVERSÆTTELSES-TILBUD.DK -

Erfarne oversættere med

konkurrencedygtige priser

Så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi hjælper dig gerne med at finde den bedste freelance-oversætter til netop din oversættelse. Samtidig garanterer vi at det bliver til den lavest mulige pris.

Hvordan kan vi levere den bedste kvalitet til den laveste pris?

Svar: De fleste freelance-oversættere justerer deres pris for hvert enkelt tilbud. En god oversætter, som har meget arbejde, vil ofte give dig en højere pris. Vi har en database på mere end 4 000 oversættere, hvilket betyder at vi til enhver tid præcist ved hvilke oversættere har travlt eller ej. Dette betyder at vi til din opgave kan selektere en oversætter til en normal pris. Hvis du skulle gøre det samme selv kan du være nødt til at kontakte mange forskellige oversættere inden du finder en oversætter til jobbet. Herefter er du stadig ikke 100% sikker på, at det er den helt rigtige oversætter med de rigtige kompetencer du har fundet frem til. I princippet kan enhver person, der taler et fremmedsprog, kalde sig 'oversætter'.

Vi har valgt de allerbedste oversættere til dig. Hos OVERSÆTTELSES-TILBUD.DK lægger vi særlig vægt på:

Oversætteren skal have et grundigt kendskab til det pågældende emne for at kunne levere en kvalitetsoversættelse samt være flydende i både kildesproget og det sprog, der oversættes til. Derudover er erfaring også et absolut ’must’! Vi anvender ikke studerende, men derimod oversættere, der både bor og arbejder i det land, hvor der tales det sprog, der oversættes til. De har mange års relevant uddannelse og erfaring. Derfor er din tekst i de bedste hænder hos os.

Da vores oversættere også arbejder i weekenden og om aftenen, kan vi altid garantere en hurtig levering. Ingen andre steder finder du en så hurtig service.

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. OversaettelsesTilbud er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.