OversaettelsesTilbudOversættelse til alle sprog. Send nu din tekst pr. e-mail og modtag et rigtigt godt tilbud.
OversaettelsesTilbudOversættelse til alle sprog. Send nu din tekst pr. e-mail og modtag et rigtigt godt tilbud.

De mest populære sprog

Kontakt vores Project Managers via e-mail, så hjælper de dig videre.

Internationalt oversættelsesbureau OversaettelsesTilbud oversætter til og fra følgende sprog for virksomhedens kunder:

Generel information

Europa er teknisk set vores hjemmemarked. På dette marked er der mere end 300 millioner engelske, tyske og franske modersmålstalende. Det er de tre sprog, som vi arbejder mest med. Vores oversættere oversætter gennemsnitligt mere end 200 000 ord pr. dag på disse sprog. Det drejer sig om oversættelser både til og fra disse sprog. Med vores væld af erfaringer og mere end tyve tusind oversættelsesprojekter i disse sprogkombinationer i vores virksomhed, har vi for øjeblikket en stor database med detaljeret information om alle vores oversættere. Vi har konstant nogen til at oversætte enhver dialekt, ethvert emneområde og inden for enhver deadline. Dette er ikke kun en fordel for os, du høster også frugten af vores erfaringer. Ved effektiv brug af denne database, kan vi straks se, hvilken oversætter, som er bedst egnet til at oversætte dit tekstdokument og hvilken person, som er til rådighed i øjeblikket. Takket være dette system behøver vi ikke at opkræve ekstra gebyr til projektmanagement. Det eneste du skal betale for, er selve oversættelsen.

Brug for en tysk, fransk eller engelsk oversættelse? Send os en e-mail

Vi har skabt tre separate sider til de tre mest populære sprog for at give dig yderligere information:

Engelsk

Engelsk er langt det mest populære sprog i vores oversættelsesbureau. Det er jo det internationale kommunikationssprog og verdens andetsprog. Kendskab til engelsk er et ”must” særligt i forretningsverdenen. Vi ved nøjagtigt, hvilke ressourcer vores oversættere er i besiddelse af. Det kan være viden om reklametekster, teknisk oversættelse, eller måske har oversætteren specialviden inden for juridisk terminologi. Vi har også en afdeling i London til teknisk support og oversættelsesprojekter med pressende deadlines, hvor oversættelser kan overdrages til oversættere i forskellige tidszoner.

Tysk

Vi arbejder også meget med det tyske sprog. Takket være væksten i handlen med Tyskland, er procenten af tyske oversættelser steget betydeligt. Vi har vores egen afdeling i Tyskland, hvor vores tyske projektmanagere er parate til at hjælpe dig. Takket være vores tyske afdeling i Køln, har vi tilstrækkeligt med ekspertise og kvalitet til at håndtere alle detaljer i din oversættelse. For eksempel hvis du planlægger at markedsføre dine produkter på det tyske marked, anbefaler vi, at du får dine tekster oversat hos os. Vores sprogeksperter i Køln vil sikre, at dine tekster ser autentiske ud og ikke misser deres målgruppe. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål om det tyske marked, sprogbrug eller tonen generelt. Send en e-mail til vores tyske oversættelsesservice.

Fransk

Et andet populært sprog, som vi er specialiseret i, er fransk. Eftersom vi har masser af kunder i Frankrig og i den fransktalende del af Belgien, ved vi nøjagtigt hvilke krav, en oversættelse skal leve op til. For hver oversættelse tager vi højde for forholdene i det land, hvor oversættelsen skal bruges. Der er små forskelle i det franske sprog, som kan have vidtrækkende konsekvenser, i særlig grad ved brug i hhv. Belgien og Frankrig. En brochure udfærdiget på fransk i Belgien (Wallonien) vil absolut ingen effekt have, hvis den samme brochure bliver brugt til at komme ind på det franske marked. Vi kender imidlertid forskellene mellem de to sprogvarianter, og vi ved, hvad kunden ønsker. Derfor er vi din bedste partner, hvis du skal ind på nye markeder som disse.

Andre sprog

I tillæg til disse tre sprog har vi også oversættere til spansk, italiensk, russisk, polsk, japansk, svensk, norsk såvel som til andre EU-sprog. Hvis du gerne vil bede om et tilbud på en oversættelse, skal du bare foretage de tre handlinger, der skal til for at udfylde forespørgselsformularen til højre. Du kan også sende dit dokument til os via e-mail og få et gratis og uforpligtende tilbud.

Eksotiske sprog

På vores hjemmesider vil du også finde information om mere sjældne sprog som arabisk, hindu, persisk og andre eksotiske sprog. Grunden til at vi har ekspertise i disse sprog er, at mere end tredive regeringskontorer i fem lande, herunder Nederlandene, bruger vores service til at oversætte information til minoritetsgrupper i disse lande. Dette inkluderer hindu for den store gruppe, som taler dette sprog i England og arabisk (fra Marokko) til tekster, som bruges til integrationsmaterialer i Nederlandene.

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. OversaettelsesTilbud er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.