OversaettelsesTilbudOversættelse til alle sprog. Send nu din tekst pr. e-mail og modtag et rigtigt godt tilbud.
OversaettelsesTilbudOversættelse til alle sprog. Send nu din tekst pr. e-mail og modtag et rigtigt godt tilbud.

Oversigt over sprogTysk

Autoriserede oversættere klarer din tyske oversættelse på kort tid!

Har du brug for autoristeret oversættelse fra dansk eller dansk til tysk? Så er oversættelsesbureauet OversaettelsesTilbud det helt rigtige sted.

Har du brug for en perfekt men hurtigt oversat tekst fra dansk til tysk? Så er oversættelsesbureauet OversaettelsesTilbud det rette sted for dig. Takket være vores omfattende netværk af autoriserede oversættere med tysk som modersmål, kan vi finde den rette oversætter til din tekst. I vores database mange oversættere. Vi råder over tekniske oversættere og oversættere med ekspertise i politik, speciale i kultur, litteratur, sport, journalistik, medicinske emner, transport og logistik og meget mere.

Afdelinger i forskellige lande

Gode ting behøver ikke nødvendigvis at være dyre. Med en ordpris DKK 1,19 pr. ord er vi billigere end de oversættelsesbureauer, som vi sammenligner os med. Tag din danske tekst og se, hvor meget det ville koste at oversætte den til tysk. Du kan sende os din tekst via e-mail eller udfylde forespørgselsformularen på denne side. Inden for én time vil en projektmanager fra Oversaettelsestilbud sende dig et uforpligtigende tilbud pr. e-mail.

Vi er et af de få oversætterbureauer med afdelinger i forskellige lande - i og uden for EU. I Tyskland har vi kontorer i Berlin, Frankfurt, Køln og Hamburg. Du kan være sikker på, at din tekst bliver oversat af oversættere, som bor i Tyskland. Det betyder, at din tekst vil blive behandlet af en person, som er helt klar over, hvilke underfundigheder der findes i samtidens, datidens og nutidens tysk. På den måde er det slut med oversættelser, som ikke giver mening og sætningsstrukturer, som ikke er rigtigt tysk.

Kort sagt: OversaettelsesTilbud s oversættelsesservice er billigere for dig. Dertil kommer, at du kan regne med en oversættelse i topkvalitet. Ønsker du yderligere oplysninger? Ring til 88 74 49 37.

Vores Projekt Managere vil være glade for at hjælpe dig.

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. OversaettelsesTilbud er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.