OversaettelsesTilbudOversættelse til alle sprog. Send nu din tekst pr. e-mail og modtag et rigtigt godt tilbud.
OversaettelsesTilbudOversættelse til alle sprog. Send nu din tekst pr. e-mail og modtag et rigtigt godt tilbud.

Oversigt over sprogSvenskØkonomiske oversættelser – svensk til dansk

Økonomiske oversættelser fra svensk til dansk

Vi tilbyder oversættelse af dine dokumenter fra svensk til dansk inden for økonomi, marketing og finans.

Dansk tales og bruges ikke kun i Danmark, men også i visse dele af Tyskland, Færøerne og på Grønland. Oversaettelsestilbud laver økonomiske oversættelser fra svensk til dansk, som er baseret på dine specifikke behov. Vil du have en terminologisk korrekt svensk-dansk oversættelse af eksempelvis dine årsrapporter eller andre finansielle dokumenter, så er det os du skal have fat i!

Danske økonomiske oversættere

Med dansk som modersmål, og relevant uddannelse i forhold til dit område inden for økonomi, garanterer vores oversættere kvalitetssikrede oversættelser, der kan tages i brug, så snart de er leveret til dig! Lokalisering er en vigtig del i oversættelsesprocessen, og er desuden underforstået i måden vi arbejder på. Vi tilpasser med andre ord projektet efter målgruppens geografiske område, og andre eventuelt påvirkende faktorer. Ring 39 15 81 80, og vi fortæller dig mere om lokalisering, og hvad dette indebærer, samt finder den helt rette løsning for dig.

Hvad koster det at oversætte en årsrapport fra svensk til dansk?

For at svare på dette, er vores Project Managers først nødt til at se materialet, og lave en analyse af din rapport. Send rapporten digitalt i en e-mail til os. Har du kun dokumentet i papirform, kan du scanne den, og vedlægge den i e-mailen. Vi vil give dig et tilbud efter vi har gennemgået og vurderet materialet. Vil du acceptere tilbuddet, sørger vi selv for resten. Du betaler intet, indtil du har taget imod ordren. Med omkostningseffektive rutiner, kan vi presse priserne ned, uden at forhandle om kvaliteten, så tøv ikke med at anmode om et tilbud allerede i dag!

Spørgsmål og svar

Ring venligst på 39 15 81 80, hvis du har spørgsmål eller ønsker at vide mere. Vi fortæller dig mere om vores tilbud, og om hvilke andre fordele der er ved at vælge os som samarbejdspartner.

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. OversaettelsesTilbud er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.