OversaettelsesTilbudOversættelse til alle sprog. Send nu din tekst pr. e-mail og modtag et rigtigt godt tilbud.
OversaettelsesTilbudOversættelse til alle sprog. Send nu din tekst pr. e-mail og modtag et rigtigt godt tilbud.

Oversigt over sprogEngelsk

Engelsk oversætterbureau Århus

Vores kollegaer i Århus er til rådighed for dig! Vi arbejder udelukkende med professionelle, modersmålstalende oversættere. Kontakt os nu, og erfar selv!

Hos vores oversætterbureau i Århus kan du bestille professionelle engelske oversættelser. Vi er et af Danmarks største oversætterbureauer som kan klare store opgaver på kort tid. Vi udfører oversættelser for etablerede virksomheder, amter og private kunder fra hele landet. Et af vores specialer er oversættelse fra dansk til engelsk og engelsk til dansk. Vores kunder sætter stor pris på at vi kan udføre oversættelser hurtigt, da kunden ofte står og skal bruge oversættelsen nu og her! Vi gør meget ud af at kvaliteten er i orden også selv om leveringsfristen er kort.

Ofte ønsker kunden også at vi leverer inden for deadline og så kommer de tilbage for at få nogle små rettelser og eventuelle justeringer. Vi klarer som sagt begge sprogkombinationer dansk til engels og engelsk til dansk indenfor mange emner og fagområder.

Dansk-engelske oversættelser

Uanset sprogkombinationen bruger vi kun modersmålstalende (britisk engelsk og amerikansk engelsk). Efter at oversættelsen er færdig bliver den grundigt korrekturlæst og vores Projekt Managers sørger for levering tiden overholdes.

Engelsk-danske oversættelser og korrekturlæsning

Det samme gør sig gældende for oversættelser fra dansk til engelsk. Endvidere er danskere er generelt gode til at skriver engelsk derfor kontakter mange kunder os, også for at bestille en korrekturlæsning. Du er derfor kommet til det rette sted med din oversættelse fra engelsk til dansk. I dette tilfælde overdrager vi kun din engelske tekst til en oversætter med dansk som modersmål. Alle oversættelser korrekturlæst for at sikre, at slutproduktet ikke indeholder fejl i terminologi, sproglig udformning, og som således klar til brug med det samme.

Priser

Vores priser er baseret på antallet af ord i teksten og standardprisen pr. ord er DKK 1,19. Der er mulighed for at modtage en rabat hvis du ikke skal have din oversættelse tilbage i en fart. Drejer det sig om en haste opgaver vil der komme et hastetillæg. For flere informationer, om hvordan du bestiller en oversættelse hos os, klik her: Tilbud.

Specialområder

Hvis du sender os din forespørgsel laver vi med glæde et tilbud til dig.

Vi oversætter indenfor følgende emneområder: Jura, finansielle emner, teknik, IT, medicin, EU, videnskabelig forskning og marketing. Vi bruger specialiserede oversættere således at din oversættelse altid kommer til at indeholde korrekt brug af terminologi og sprog.

Hvis du vil bede om et tilbud, er du meget velkommen til at sende en e-mail. Du kan også altid ringe til vores kontor i Århus på: 78 77 50 37.

Hvordan garanterer vi den bedste oversættelse til engelsk?

Ved at vælge et højt renommeret oversættelsesbureau som OversaettelsesTilbud til at oversætte din tekst, angiver du vigtigheden af, at din målgruppe forstår teksten fuldt og helt i dens rette kontekst. Vidste du, at der er betydningsforskelle i et universelt sprog som engelsk, afhængigt af det geografiske område, hvor sproget bliver talt?

Britisk engelsk

Derfor kan du hos OversaettelsesTilbud vælge at tilpasse din tekst lokalt til målgruppen. Foruden det faktum at vi kun bruger oversættere som har viden om dit emneområde og er specialiseret i din teksts emne, kan vi også tilpasse din oversættelse lokalt til modtagerens eller målgruppens nationalitet. Er modtageren britisk? Så skal du bare bede din Project Manager om at få en modersmålstalende oversætter med britisk engelsk til dit projekt. Er modtageren amerikaner? Så kan vi få din tekst oversat af en amerikansk oversætter.

Vi kan tilbyde dig professionelle oversættelser. Vi leverer altid lynhurtigt et unikt produkt, der straks er klar til brug! Kontakt os i dag.

Måske er modtagerens eller målgruppens nationalitet ikke af særlig betydning, men du kan alligevel have brug for en engelsk oversættelse af god kvalitet. I et sådant tilfælde udvælger vi den mest specialiserede oversætter i dit emneområde uden at tage specielt hensyn til oversætterens oprindelsesland. På den måde kan du være sikker på at modtage en perfekt oversættelse med den rette tone i forhold til for eksempelvis internationale kunder. Selvfølgelig vil vi altid overdrage dine engelske oversættelser til oversættere med engelsk som modersmål.

Oversættelse til canadisk engelsk

Professionelle oversættelser til australsk engelsk. Bed om et tilbud ved at udfylde formularen til højre eller send os din tekst via e-post. Vi kommer tilbage til dig så hurtigt som muligt, med et godt tilbud!

Oversættelsesburauet Oversaettelsestilbud har omfattende erfaring med oversættelse fra og til canadisk engelsk.

Lokalisering i Canada

Sprogkulturen er anderledes i Canada, delvis i de forskellige sprog (fransk og engelsk), men også i sprogkulturen fra vest til øst. Vores oversættere har forskellige baggrunde og uddannelser, og er altid modersmålstalere i målsproget.

At have viden om sprogreglerne, grammatikken, juridiske omstændigheder samt terminologiske udtryk, der gælder i de forskellige canadiske regioner, kan være af afgørende betydning for tekstens oversættelse. Denne type viden kaldes i oversættelses sammenhæng, for lokalisering.

Oversættelse fra dansk til australsk engelsk

Oversaettelsestilbuds styrke er netop vores viden om de forskelle, der findes mellem de forskellige engelske dialekter.

Vores oversættere er tilgængelige i hele verden og er desuden altid modersmålstalere, hvilket sikrer dig den højeste kvalitetsoversættelse.

Oversætterbureau i Australien

Vores oversættelsesservice hos Oversaettelsestilbud indebærer at vi kun ansætter oversættere som er specialiseret, og certificerede australske modersmålstalere.

De er velbevandret i det moderne sprog, hvilket er relevant for den engelske dialekt som idag tales i Australien. Vores oversættere med deres brede ekspertise, samt en effektiv organisation som Oversaettelsestilbud, sikrer dig et førsteklasses kvalitetsprodukt!

Australsk stavemåde

Australsk eller den australske stavemåde generelt, svarer til den britiske, men adskiller sig i visse sammenhænge. Lokalisering i oversættelsessammenhæng betyder at man tilpasser oversættelsen i forhold til landets sprog, kulturel indflydelse og dialekt tale. Vi har kort sagt, ekspertisen der skal til!

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. OversaettelsesTilbud er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.