OversaettelsesTilbudOversættelse til alle sprog. Send nu din tekst pr. e-mail og modtag et rigtigt godt tilbud.
OversaettelsesTilbudOversættelse til alle sprog. Send nu din tekst pr. e-mail og modtag et rigtigt godt tilbud.

Oversigt over sprogFranskFransk

Om det franske sprog

Fransk er et af de sprog, som stammer fra latin. Der refereres til disse sprog som romanske sprog. Fransk blev et vigtigt sprog i Afrika takket være de franske kolonier, som opstod i store dele af Afrika i 1800-tallet. Fransk var elitesprog i Europa igennem en meget lang periode. Fransk er et af de seks officielle sprog i De Forenende Nationer og et af de 21 officielle sprog i den europæiske union.

Fakta om det franske sprog

Lande hvor der bliver talt fransk: Frankrig, Belgien, Luxembourg, Schweiz, Monaco, Canada og mange lande i Afrika. Fransk er også officielt sprog i Frankrig, Algeriet, Benin, Burkina Faso, Burundi, Cambodja, Canada, Den Centralafrikanske Republik, Grand Comoro-Øerne, Congo-Brazzaville, Congo-Kinshasa, Djibouti, Ækvatorial Guinea, Gabon, Guinea, Italien (Aosta-dalen), Elfenbenskysten, Cameroun, Laos, Luxembourg, Madagaskar, Mali, Marokko, Mauretanien, Monaco, Nigeria, Senegal, Seychellerne, Chad, Togo, Tunesien, Vanuatu, USA (Louisiana), Vietnam og Schweiz. Omkring 130 millioner mennesker har fransk som modersmål. Det Franske Akademi opstiller regler for det franske sprog.

Send din tekst til os via e-mail.

I Frankrig bruger man det latinske alfabet, og sprogets afstamning kan beskrives som følger: Indoeuropæisk - Romansk- Gælisk. Et sprog som ligner fransk meget er korsikansk. Følgende sprog ligner i lidt mindre grad fransk: Italiensk, spansk, portugisisk, latin, romansk, papiamento.

Vil du gerne modtage et tilbud på oversættelse til fransk. Kontakt vores afdeling i København på telefonnummer: 88 74 49 37.

Eller vores afdeling i Århus 78 77 50 37.

Du kan også sende dit dokument til os via e-mail eller udfylde formularen til højre. Vi vil straks sende dig et konkurrencedygtigt tilbud.

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. OversaettelsesTilbud er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.