OversaettelsesTilbudOversættelse til alle sprog. Send nu din tekst pr. e-mail og modtag et rigtigt godt tilbud.
OversaettelsesTilbudOversættelse til alle sprog. Send nu din tekst pr. e-mail og modtag et rigtigt godt tilbud.

Oversigt over sprogSvenskMedicinsk oversættelse – svensk til dansk

Medicinsk oversættelse fra svensk til dansk

Vi oversætter dine medicinske tekster fra svensk til dansk.

Om man vælger at søge behandling eller henvises til sundhedsvæsenet eksempelvis i Danmark, er det godt at få sin medicinske journal, oversat til dansk. Dette er bl.a. nødvendigt, for at lette den medicinske proces, men også for at undgå unødvendig forvirring. Oversættelsesbureau Oversaettelsestilbud har stor erfaring i at oversætte patientjournaler, og medicinske journaler fra svensk til dansk.

Kvalificeret danske oversættere

At finde den rigtige oversætter i forskellige medicinske områder er en tidskrævende opgave. Vi har adgang til et massivt netværk af medicinske oversættere. Med omkostningseffektive løsninger og processer, kan vi spare dig både tid og penge. Vi ved, hvilken oversætter der er bedst egnet til forskellige opgaver. Vi tilpasser din oversættelse og tager udgangspunkt i de behov og ønsker du har. Det medicinske område kan være, kirurgi, eller kardiologi, det er ligegyldigt for os, for vi har altid evnerne til at behandle dine tekster fra svensk til dansk.

Medicinsk oversættelse fra svensk til dansk

Når vi arbejder med en medicinsk tekst, uanset orientering, tager vi hensyn til forskellige aspekter. En oversættelse er et håndværk, der kræver den rette person til at formidle budskabet i teksten, på en korrekt måde, rent sprogligt. Oversættelsesbureau Oversaettelsestilbud leverer medicinske oversættelser fra svensk til dansk i topkvalitet, og til rimelige priser.

Få nu et tilbud på din oversættelse

Kontakt os venligst på 88 74 49 37, hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en medicinsk oversættelse fra svensk til dansk. Udfyld formularen til højre eller send os en e-mail med dine tekster. Vi vil vende tilbage med et tilbud, du vil opdage kun få af vores konkurrenter kan matche!

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. OversaettelsesTilbud er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.