OversaettelsesTilbudOversættelse til alle sprog. Send nu din tekst pr. e-mail og modtag et rigtigt godt tilbud.
OversaettelsesTilbudOversættelse til alle sprog. Send nu din tekst pr. e-mail og modtag et rigtigt godt tilbud.

Oversigt over sprogJiddisch

Oversættelse fra dansk til jiddisch

Send ganske nemt og enkelt en e-mail til os via dette link: e-mail. Du skal vedhæfte dine tekstfiler. Vi vil da undersøge dit materiale, og vende tilbage inden for kort tid, med et prisvenligt tilbud. Vi har udelukkende modersmålsoversættere!

Er du på udkig efter en professionel oversættelse af din danske tekst, til jiddisch? Så kan vi hjælpe dig. Med mange års erfaring i oversættelse til og fra forskellige mindretalssprog kan Oversaettelsestilbud garantere kvalitetsoversættelser til rimelige omkostninger. Høj kvalitet bør nemlig ikke nødvendigvis, være dyr!

Jiddisch i USA

Blandt nogle ortodokse grupper i USA, der ikke bruger hebraisk som hverdagssprog, bruger netop jiddisch. Oversaettelsestilbud hjælper med oversættelser fra amerikansk dansk til jiddisch.

Ring 88 74 49 37, og vi drøfter sammen, hvordan vi bedst håndterer dine tekster.

Få en pris nu!

Send nu en e-mail med din tekst til os, og vi vil vende tilbage med et særligt tilbud. Du kan også benytte dig af formularen, som findes her til højre, hvis det drejer sig om en mindre tekst. Vi garanterer kvalitetsoversættelser til rimelige priser, og med meget kort leveringstid!

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. OversaettelsesTilbud er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.