OversaettelsesTilbudOversættelse til alle sprog. Send nu din tekst pr. e-mail og modtag et rigtigt godt tilbud.
OversaettelsesTilbudOversættelse til alle sprog. Send nu din tekst pr. e-mail og modtag et rigtigt godt tilbud.

Oversigt over sprogSvenskOversættelser i markedsføring – dansk til svensk

Oversættelse af markedsføringstekster fra dansk til svensk

Med fagkyndige og veluddannede oversættere, der også har erfaring inden for markedsføring, garanterer vi kvalitetssikrede oversættelser fra dansk til svensk.

Marketing er en vigtig del af lanceringen af produkter og ydelser i et andet land. Vi i oversættelsesbureau Oversaettelsestilbud har mange års erfaring i oversættelse af reklamekampagner, annoncer og anden markedsføringsmateriale fra og til forskellige sprog. En af de sprogkombinationer vi ofte oversætter mellem, er dansk og svensk.

Markedsføring af danske produkter og tjenesteydelser i Sverige

Maskiner, fødevareprodukter og instrumenter er blandt de produkter, der er mest eksporteret fra Danmark. At markedsføre sit produkt i et andet land kræver ikke blot en oversætter, der har gode sprogkundskaber, men personen skal også have ekspertise i selve fagområdet. Ansætter du os, til oversættelsen af dit marketingsmateriale, garanterer vi en oversætter, der er kompetent og kvalificeret til at håndtere netop denne type projekter. Vi hjælper dig med at få en vellykket markedsføring af dine danske produkter og tjenesteydelser, i Sverige!

En oversættelse efter dine ønsker og behov

Kontakt os for en oversættelse af din annoncekampagne eller annoncetekst fra dansk til svensk, lavet helt efter dine specifikke ønsker og behov! Send det materiale, du ønsker at få oversat nu. En af vores Project Managers kontakter dig, med et tilbud, snarest muligt.

Kontaktoplysninger

Vi garanterer et tilbud, som kun få af vores konkurrenter kan matche eller overgå. Du sparer tid og penge ved at ansætte os, fordi vi allerede kender den oversætter, der har de rette kompetencer og er tilgængelig. Ring nu på 39 15 81 80 for en hurtigt leveret oversættelse, der stadig er af højeste kvalitet!

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. OversaettelsesTilbud er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.