OversaettelsesTilbudOversættelse til alle sprog. Send nu din tekst pr. e-mail og modtag et rigtigt godt tilbud.
OversaettelsesTilbudOversættelse til alle sprog. Send nu din tekst pr. e-mail og modtag et rigtigt godt tilbud.

Oversigt over sprogNepalesisk

Oversættelser fra dansk til nepalesisk

Kontakt os, så informerer vi dig om hvordan vi kan hjælpe dig med din oversættelse fra dansk til nepalesisk.

Oversaettelsestilbud er et af de få oversættelsesbureauer, der kan tilbyde tjenester til og fra forskellige isolatsprog. Med kendskab til dialektale forskelle, samt forskellige sprogversioner, garanterer vi en meget høj kvalitet. Takket være den nyeste teknologi, og oversættere i alle tidszoner, kan vi sænke priserne og levere hurtigt.

Nepal, Bhutan, Indien og Tibet

Oversaettelsestilbud samarbejder med nepalesiske oversættere i forskellige regioner og lande. Uanset om det geografiske område er, Nepal, Bhutan, Indien eller Tibet, har vi de færdigheder som kræves, for korrekt brug af sprog og terminologi. Vi skræddersyr din oversættelse, efter dine behov og ønsker. Vi har ekspertise på de fleste markeder og forretningsområder.

Tilbudsformular

Scan, vedhæft og send dine tekstfiler via e-mail. Vi foretager en analyse af dit materiale, og vender tilbage med et tilbud, som du kan overveje. Kontakt os, og vi besvarer de spørgsmål, du har, og hjælper dig videre.

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. OversaettelsesTilbud er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.