OversaettelsesTilbudOversættelse til alle sprog. Send nu din tekst pr. e-mail og modtag et rigtigt godt tilbud.
OversaettelsesTilbudOversættelse til alle sprog. Send nu din tekst pr. e-mail og modtag et rigtigt godt tilbud.

Oversigt over sprogRomani

Oversættelse fra dansk til romani

Professionelle oversættelser fra og til romani. Kontakt os via formularen til højre eller send en e-mail med dine tekster. Vi vender tilbage med et prisværdigt tilbud

Romani er et sprog, der tales i hele verden. Dialekterne er talrige, og adskiller sig meget fra land til land.

Hvis du har brug for en oversættelse mellem romani og dansk, kan vi hjælpe dig. Oversaettelsestilbud tilbyder professionel oversættelse fra dansk til romani.

Romani oversættelser

Vi har de nødvendige færdigheder til roma oversættelser. Uanset land og dialekt, har vi kendskab til netop det, der adskiller de forskellige sprogversioner fra hinanden.

Vi er kendt for vores høje kvalitet, vores lave priser og rasende hurtige levering. Kom i kontakt, og vi vil sammen drøfte en løsning, der passer dig bedst.

Et sprog der er fokus på

Romani er et sprog, der er blevet fremhævet af medierne i forskellige lande i de seneste år, og der en stigende interesse for sprog, hvilket har resulteret i stigende efterspørgsel efter oversættelser til og fra romani chib.

Vi har ekspertisen i at lave præcise oversættelser på forskellige fagområder. Vores oversættere er desuden velbevandret i sprogkultur, samt de forskellige dialekter der findes.

Anmodning om tilbud på oversættelse

Send dine danske tekster, så ser en af vores Project Managers på materialet, og vil vende tilbage med et tilbud. Du skal være mere end velkommen, med din anmodning!

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. OversaettelsesTilbud er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.