OversaettelsesTilbudOversættelse til alle sprog. Send nu din tekst pr. e-mail og modtag et rigtigt godt tilbud.
OversaettelsesTilbudOversættelse til alle sprog. Send nu din tekst pr. e-mail og modtag et rigtigt godt tilbud.

Oversigt over sprogSorani

Oversættelse fra dansk til sorani

Vi oversætter gerne dine danske tekster til sorani. Send dine filer, i en e-mail så hjælper vi dig mere end gerne videre!

I oversættelsesbureauet Oversaettelsestilbud, tilbyder vi oversættelser fra dansk til sorani. Vores oversættere er modersmålstalere i kurdisk, men har også de sproglige færdigheder i de forskellige underdialekter. Vi har kundefokus, og arbejder ud fra de anmodninger, du har. Du får et slutprodukt, af garanteret topkvalitet!

Dialektal oversættelse

Vi oversætter dine tekster med kendskab til dialektforskelle i sorani. Vi bruger lokalisering i vores dialektale oversættelser. Det betyder, at dine dokumenter gennemgår:

Et tilbud uden forpligtelser

At anmode om et tilbud fra os, koster ingenting, indtil du selv vælger at acceptere det. Du vedhæfter dine dokumenter i en e-mail, og sender det til os. Vi ser på materialet, og vil vende tilbage med et overkommeligt, og konkurrencedygtigt tilbud. Du kan herefter tage stilling til, om du vil acceptere tilbuddet, eller ikke.

Kontakt os

Du har kontakt til en og samme Project Manager gennem hele projektet, og kan altid kontakte os, hvis der opstår spørgsmål. Vi arbejder i teams, så der er altid nogen, der kan svare. Hvis du klikker på siden ’Kontaktdata’ så kan du finde alle vores telefonnumre, og adresser. Du er velkommen til at kontakte os i dag!

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. OversaettelsesTilbud er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.