OversaettelsesTilbudOversættelse til alle sprog. Send nu din tekst pr. e-mail og modtag et rigtigt godt tilbud.
OversaettelsesTilbudOversættelse til alle sprog. Send nu din tekst pr. e-mail og modtag et rigtigt godt tilbud.

Oversigt over sprogAfrikaans

Oversættelser dansk-afrikaans

Badehytter på en strand nær Kapstaden

Udfyld formularen til højre på siden, eller send os en e-mail som også indeholder dit tekstmateriale. Vi hjælper dig videre med din oversættelse fra eller til afrikaans.

Hvis du har brug for en oversættelse fra dansk til afrikaans, så kan vi i oversættelsesbureau Oversaettelsestilbud, hjælpe dig!

Vi har ekspertise på forskellige områder, og for alle dokumenttyper.

Oversættelse service for afrikaans

Oversættelsesbureau Oversaettelsestilbud oversætter dine dokumenter fra dansk til afrikaans. Med afrikaans som første sprog, og velbevandret i sprogforskelle, er vores oversættere netop, hvad du leder efter.

Vi er en unik virksomhed på markedet i dag. Nogle af årsagerne til denne succes er:

Vi udfører hver dag titusinder af tekstoversættelser på verdensplan. Om du har et cv, eller bilteknisk brugerhåndbog betyder ikke noget - vi oversætter tekster til både privatpersoner, og virksomheder.

Avancerede oversættelser

Nogle gange skal du have mere sofistikerede oversættelser. Autoriserede oversættere er aktuelle, når det gælder f.eks. juridiske handlinger. I tilfælde af, at vi ikke er i stand til at tilbyde certificerede oversættere for en sprogkombination, kan vi hjælpe dig videre med kontakt til en anden oversætter.

Hvad koster en oversættelse?

Gennem formularen til højre, kan du nemt anmode om et tilbud på oversættelse. Er det meget tekst du skal have oversat, så send os en e-mail, med materialet. Vi analyserer og vender tilbage så hurtigt som muligt, med et specificeret og skræddersyet tilbud.

Oversættelser fra engelsk til afrikaans

Oversættelsesbureau Oversaettelsestilbud oversætter dine dokumenter fra engelsk til afrikaans. Vi har den ekspertise, og de kvalifikationer for alle typer af oversættelser - fra enkle tekstdokumenter, til tekniske manualer.

Oversættelsestjenester - afrikaans

Oversættelsesbureau Oversaettelsestilbud oversætter dine tekster fra engelsk til afrikaans. Vores specialiserede oversættere med afrikaans, som deres første sprog, er helt ajour med den aktuelle sprogbrug, forskellige dialekter, samt den terminologi der kræves. Alt dette og mere til, gør vores oversættelsesservice unik, på markedet i dag.

Lokalisering

Når man tager hensyn til forskellige lokalt styrende faktorer, der har indflydelse på brugen af sprog, og terminologi for det aktuelle emneområde, kender man til lokalisering. Uanset fagområde, så har vi denne viden - vi oversætter titusinder af dokumenter hver dag, rundt omkring i verden, og har oversættere til alle markedsområder. Privatperson eller stort firma betyder ikke noget for os, vi tilbyder vores service til alle!

Autoriseret oversættelse til Afrikaans

I nogle tilfælde kan der kræves en bekræftet oversættelse til afrikaans - som regel, når det handler om juridiske dokumenter. Vi har certificerede oversættere, som kan hjælpe dig med netop den oversættelse, du har brug for.

Tag kontakt til os nu!

Har du spørgsmål? Ring til os og vi vil hjælpe dig! Alle telefonnumre står på siden ’Kontaktdata’.

Velkommen!

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. OversaettelsesTilbud er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.