OversaettelsesTilbudOversættelse til alle sprog. Send nu din tekst pr. e-mail og modtag et rigtigt godt tilbud.
OversaettelsesTilbudOversættelse til alle sprog. Send nu din tekst pr. e-mail og modtag et rigtigt godt tilbud.

Oversigt over sprogIslandsk

Oversættelse fra dansk til islandsk

Oversættelse mellem dansk og islandsk

Vi hjælper dig med professionel oversættelse fra dansk til islandsk.

Vi i oversættelsesbureau Oversaettelsestilbud har mange års erfaring i oversættelse fra dansk til islandsk.

Vores servicemindede Project Managers vil hjælpe dig med at komme godt i gang. Selve oversættelsen bliver udført af en professionel oversætter, som har islandsk som modersmålssprog.

Send os en e-mail med dine tekster vedhæftet, og vi vil vende tilbage med et konkurrencedygtigt tilbud.

Vi ser sprog som et kulturelt håndværk

Oversættelse er et håndværk, der kræver grundlæggende kendskab, i hvordan sprog og kommunikation fungerer. En god oversættelse er mere end blot en bogstavelig nyfortolkning til det nye sprog.

Teksten skal være tilpasset til de kulturelle forskelle der måtte være, blandt de nye læsere. Dansk og islandsk stammer fra same sprogfamilie, men med tiden har de udviklet sig helt forskelligt fra hinanden.

En tilpasset islandsk oversættelse

Her på oversættelsesbureau Oversaettelsestilbud er vi altid omhyggelige med at sikre, at teksten også fungerer i sin nye kontekst. Naturligvis laver vi denne tilpasning i dialog med dig som kunde, for at sikre, at resultatet bliver så godt som muligt.

Kontakt os

Takket være en smidig organisation, kan vi holde nogle af markedets korteste leveringstider, samt meget konkurrencedygtige priser. Du er hjertelig velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Find alle vores kontaktoplysninger på siden ’Kontaktdata’. Vi hjælper dig videre, og sammen udvikler vi den bedste løsning til din tekst.

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. OversaettelsesTilbud er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.