OversaettelsesTilbudOversættelse til alle sprog. Send nu din tekst pr. e-mail og modtag et rigtigt godt tilbud.
OversaettelsesTilbudOversættelse til alle sprog. Send nu din tekst pr. e-mail og modtag et rigtigt godt tilbud.

Oversigt over sprogKasakhiskOversættelser fra engelsk til kasakhisk

Oversættelser fra engelsk til kasakhisk

Vi oversætter din engelske tekst til kasakhisk

Har du brug for hjælp til at oversætte dit engelske dokument til kasakhisk? Vi tilbyder prisværdige oversættelser fra engelsk til kasakhisk. Høj kvalitet til lave priser, samt hurtige leveringer!

Har du brug for hjælp med en oversættelse fra engelsk til kasakhisk? Ansæt os for oversættelser der er tilpasset til dine behov, og som er af højeste kvalitet.

Oversaettelsestilbud har freelanceoversættere med kasakhiske modersmålstalere. Uddannet i dit specifikke brancheområde, lad os f.eks. antage, teknologi, garanterer vi, at din oversætter også har en teknisk baggrund. Således har du en følelse af sikkerhed i, at teksten får den korrekte terminologi, samt det rigtige sprog.

Russisk og kasakhisk

Russisk og kasakhisk er de to officielle sprog i Kasakhstan. Er din tekst rettet mod målgrupper, hvor begge sprog kræves, kan vi tilbyde en komplet løsning. Vi håndterer både små og store mængder tekst, og vi samarbejder med såvel private, som virksomheder, myndigheder og organisationer.

Oversaettelsestilbud er det hurtigst voksende oversættelsesbureau på det europæiske marked i dag, og vi udvider os både nationalt og internationalt. Lad os gøre det, vi synes er sjovt og hjælpe dig, så du kan fokusere på andre vigtige aspekter!

Hvad koster det?

Vi skal se din tekst før vi kan lave en pris til dig. Hvis du har en tekst, der er højst en enkel A4-side, kan du bruge formularen til højre. Er det meget tekst, du skal have oversat, skal du scanne dem og sende os en e-mail via dette link: e-mail.

En af vores Project Managers (PM) undersøger materialet, taler med oversætteren, og kontakter dig med et tilbud. Vil du acceptere tilbuddet, starter vi oversættelsen øjeblikkeligt.

Vi er glade for at besvare eventuelle spørgsmål og fortæller dig gerne mere om vores ydelser. Ring til os på telefonnummer 88 74 49 37. Vi ser frem til dit opkald!

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. OversaettelsesTilbud er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.