OversaettelsesTilbudOversættelse til alle sprog. Send nu din tekst pr. e-mail og modtag et rigtigt godt tilbud.
OversaettelsesTilbudOversættelse til alle sprog. Send nu din tekst pr. e-mail og modtag et rigtigt godt tilbud.

Oversigt over sprogGalicisk

Oversættelse fra dansk til galicisk

Fiskeri er en stor del af den galiciske handel og industri. Vi hjælper dig gerne med oversættelser mellem dansk og galicisk. Vi har oversættere der har erfaring i alle emneområder!

Med et sprog, der er meget anderledes fra andre spanske sprogversioner, er der behov for viden omkring netop disse forskelle.

Oversaettelsestilbud har denne viden, og vil med glæde hjælpe dig med at oversætte dine tekster fra dansk til galicisk. Vi har oversættere på forskellige områder, og inden for forskellige specialiseringer.

En oversættelse tilpasset til dig

Oversættelsesbureau Oversaettelsestilbud tilpasser din oversættelse til målgruppe, emneområde, og yderligere præferencer. Har du brug for hjælp i din virksomhedskommunikation til eller fra galicisk, så har vi de færdigheder der skal til.

Lokalisering, eller lokal tilpasning af tekstindhold, er noget, der er indlysende for os. Dialekter, sprog, kultur, og retlige omstændigheder, er eksempler på faktorer, der påvirker målsprogsteksten. Oversættelsen skal altid efterligne kildeteksten så meget som muligt, det er vores mål. Nemlig at genskabe din tekst, til det ønskede sprog

Kom i kontakt og få et tilbud

Til højre på denne side, ser du en tilbudsformular. Denne kan du udfylde, hvis du har en mindre tekst, der skal oversættes, og du ønsker at modtage et bud på hvad den vil koste. Hvis der er tale om en større mængde tekst, bedes du venligst vedlægge materialet i en e-mail.

Vi analyserer din tekst, og vil vende tilbage hurtigst muligt, med et konkurrencedygtigt tilbud, som du kan tage stilling til.

Du er velkommen til at ringe til os, eller sende os en e-mail. Du finder de oplysninger du har brug for, for at komme i kontakt med os på siden ’Kontaktdata’. Tøv ikke, hvis du har brug for professionel, højkvalitativ oversættelse, lynhurtigt!

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. OversaettelsesTilbud er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.