OversaettelsesTilbudOversættelse til alle sprog. Send nu din tekst pr. e-mail og modtag et rigtigt godt tilbud.
OversaettelsesTilbudOversættelse til alle sprog. Send nu din tekst pr. e-mail og modtag et rigtigt godt tilbud.

Oversigt over sprogGræsk

Oversættelse fra dansk til græsk

Milos Island, Grækenland.

Milos Island, Grækenland. Vi oversætter dine tekster til og fra dansk og græsk. Vedhæft dine tekstfiler i en mail, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt!

Oversaettelsestilbud tilbyder oversættelsesservice fra dansk til græsk. Ring 88 74 49 37 så hjælper vi dig videre!

Græske oversættere

Dine danske tekster udarbejdes af en nøje udvalgt oversætter, som har græsk som modersmålssprog.

Handler dine tekster om tekniske instruktioner eller er det f.eks. turistinformationer du skal have oversat, garanterer vi, at oversætteren har en baggrund indenfor de relevante emneområder.

Din græske oversættelse skal være så autentisk som muligt i forhold til den danske tekst. Sprogfølelse og terminologi skal afspejles på en sådan måde, at det efterligner den oprindelige tekst så meget som muligt.

Få nu et tilbud

Oversaettelsestilbud tilpasser dit produkt lokalt. Vi ser på det geografiske område, målgruppe, samt juridiske omstændigheder, når vi håndterer dit materiale. Mail de tekstfiler, du ønsker oversat fra dansk til græsk, så analyserer en af vores Project Managers materialet. Project Manageren vil vende tilbage med et tilbud, som du kan overveje. Ring og tal med os på 88 74 49 37, hvis du har spørgsmål. Den person du kommer til at tale med, vil også være din kontaktperson gennem hele processen. Det giver dig en følelse af sikkerhed, som kun få andre oversættelsesbureauer kan tilbyde.

Velkommen til at modtage et tilbud i dag!

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. OversaettelsesTilbud er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.