OversaettelsesTilbudOversættelse til alle sprog. Send nu din tekst pr. e-mail og modtag et rigtigt godt tilbud.
OversaettelsesTilbudOversættelse til alle sprog. Send nu din tekst pr. e-mail og modtag et rigtigt godt tilbud.

Oversigt over sprogKasakhisk

Oversættelse fra dansk til kasakhisk

Tog i Almaty, Kasakhstan

Almaty, Kasakhstan. Vi laver f.eks. forretningsoversættelser fra dansk til kasakhisk. Vi har modersmålsoversættere inden for alle fagområder.

Størstedelen af Kasakhstans beliggenhed er placeret i Centralasien, mens den nordvestlige del, vest for Ural-floden, hører til Europa.

Landet har en næsten 7 mil lang grænse med Rusland i nord. Andre tilgrænsende nabolande er, Usbekistan, Kirgisistan, Turkmenistan, og det østlige Kina.

Oversaettelsestilbud har kendskab til de tilgrænsende sprogvarianter, og laver lokaliserede oversættelser til og fra kasakhisk.

Russiske og kasakhiske oversættere

Kasakhstan har to officielle sprog: russisk og kasakhisk, hvor russisk er det største, af de to sprog. Vi har adgang til et stort antal oversættere i forskellige regioner, og Oversaettelsestilbud tilbyder oversættelser til og fra begge sprog.

Den oversætter der vil behandle din danske tekst i sprogkombinationen dansk- kasakhisk vil have:

Vi udfører vores tjenester til både private kunder, som store organisationer, og offentlige institutioner. Om det drejer sig om en mindre tekst eller mere komplekse dokumenter, betyder ikke noget. Vi foretager alle typer af opgaver og vælger altid oversætteren baseret på kompetence og kompatibilitet.

Hvad koster en oversættelse fra dansk til kasakhisk?

Vi mener, at kvalitet ikke behøver at koste en masse! Vi kan holde generelt lave priser, takket være vores arbejdsrutiner, som er omkostningseffektiviseret. Effektive oversættelseshukommelser samt den nyeste softwareteknologi, som vi har fået designet specielt til os, gør det muligt at reducere den administrative tid, og dermed omkostningerne.

Fordi vi har oversættere der arbejder i alle tidszoner, kan vi også holde en meget kortere leveringstid end mange konkurrenter kan. Send os en e-mail med det materiale, du ønsker at få et pristilbud på. Vi vil vende tilbage, så snart vi har lavet en vurdering af antallet af ord, og talt med en af vores oversætter. Du får et prisværdigt tilbud, som du frit vælger om du ønsker at tage imod.

Hvis du accepterer tilbuddet, starter vi med oversættelsen direkte. Du kan ringe til vores Project Managers på telefonnummer 88 74 49 37, hvis du har spørgsmål. Kom i kontakt med os, og vi vil hjælpe dig videre, med højkvalitativ oversættelse fra dansk til kasakhisk!

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. OversaettelsesTilbud er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.