OversaettelsesTilbudOversættelse til alle sprog. Send nu din tekst pr. e-mail og modtag et rigtigt godt tilbud.
OversaettelsesTilbudOversættelse til alle sprog. Send nu din tekst pr. e-mail og modtag et rigtigt godt tilbud.

Oversigt over sprogMakedonsk

Oversættelse fra dansk til makedonsk

Professionelle oversættelser fra dansk til makedonsk

Vi oversætter dine tekster fra dansk til makedonsk. Ring til os, så fortæller vi dig mere!

Makedonien byder på et gunstigt erhvervsklima. Landet har det hurtigst voksende IT-marked i områderne omkring Adriaterhavet.

Førende multinationale leverandører af hardware og software er til rådighed på det makedonske forretningsmarked.

Forretningsoversættelser fra dansk til makedonsk

IT-virksomheder og forskningscentre har også etableret sig i Makedonien hvilket gør, at de forretningsmæssige muligheder er store.

Oversaettelsestilbud har makedonske oversættere i alle forretningsområder. Vi kan hjælpe dig med oversættelser fra dansk til makedonsk, uanset hvilken type tekst der er tale om.

Makedonske oversættere i forskellige lande

Makedonsk tales ikke kun i Makedonien, men også i lande som Albanien, Grækenland og Bulgarien. Vores styrke er, at vi er de bedste til lokalisering.

Dette betyder, at uanset i hvilket land din målgruppe findes, så har vi den lokale viden, der sikrer kvaliteten af din oversættelse. Du får en brugerdefineret oversættelse til land, målgruppe, samt fagområde.

Prisforslag

Vi er nødt til at undersøge dine tekstfiler, for at kunne være i stand til, at give dig en præcis pris på din oversættelse. Ved at vedhæfte materialet i en e-mail, og sende denne til os, kan vi lave en vurdering, og kommer vi derefter tilbage til dig, med et tilbud.

Vi har omkostningseffektive priser, som betyder, at vi kan tilbyde lavere priser end de fleste af vores konkurrenter. Ring til os nu, og vi vil fortælle dig mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, på den bedste måde!

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. OversaettelsesTilbud er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.