OversaettelsesTilbudOversættelse til alle sprog. Send nu din tekst pr. e-mail og modtag et rigtigt godt tilbud.
OversaettelsesTilbudOversættelse til alle sprog. Send nu din tekst pr. e-mail og modtag et rigtigt godt tilbud.

Oversigt over sprogMalaysisk

Oversættelse fra dansk til malaysisk

Malaysisk tales foruden i Malaysia, også i Brunei. Andre områder hvor sproget tales er: det sydlige Thailand, Filippinerne, Singapore, central østlige Sumatra, Riau øerne, samt dele af kysten i Borneo.

Malaysisk oversætter

Det malaysiske marked har mange muligheder. Millionbeløb investeres i trafiksikkerhed, infrastruktur, og IT og Telecom, blandt mange andre. Der er eksempelvis stor respekt her, for dansk opfindsomhed, når det kommer til bl.a. Telecom branchen.

Oversaettelsestilbud har professionelle, dygtige oversættere i disse forretningsområder. Samarbejd med os, for oversættelser af høj kvalitet. Høj kvalitet behøver nemlig ikke, at være dyrt!

Et pristilbud

Vedhæft din scannede tekst i ene-mail, og send den til os. Vi evaluerer tekstens materiale og vender tilbage senere, med et pristilbud.

Vil du acceptere dette tilbud, så starter vi med oversættelsen direkte. Brug venligst formularen til højre, hvis materialet ikke overstiger en enkelt A4-side. Husk at indtaste eventuelle yderligere anmodninger her.

Ring til os

Vores Project Managers vil skræddersy dit projekt, baseret på dine behov og ønsker. Velkommen til at kontakte os, allerede i dag! Vi fortæller dig mere om de tjenester, vi tilbyder, og om hvordan vi kan hjælpe dig, på den bedste måde.

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. OversaettelsesTilbud er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.