OversaettelsesTilbudOversættelse til alle sprog. Send nu din tekst pr. e-mail og modtag et rigtigt godt tilbud.
OversaettelsesTilbudOversættelse til alle sprog. Send nu din tekst pr. e-mail og modtag et rigtigt godt tilbud.

Oversigt over sprogPunjabi

Oversættelse fra dansk til punjabi

Ring til os, så fortæller vi mere om hvilke oversættelsesservices vi kan tilbyde, fra dansk til punjabi.

Breve og forskellige typer af aftaler er blot et par eksempler på, hvad vi kan tilbyde oversættelser af, i sprogkombinationen dansk-punjabi. Dine originaltekster oversættes altid med hensyn til sprogfølelse, målgruppe, grammatik, og fagtermer. Oversaettelsestilbud vælger altid oversættere med passende uddannelse, og baggrundserfaring.

Moderne teknologi og fremgang

Med moderne teknologi, oversættelseshukommelser og oversættere i alle tidszoner, kan vi sænke priserne, levere hurtigt, og stadig bibeholde en meget høj kvalitet. Meget god kommunikation, it-sikkerhed, og høj tilgængelighed, er andre grunde til, hvorfor tingene går godt for os, på verdensmarkedet. Oversaettelsestilbud har specielt udviklet software, som også har været en stor årsag til vores succes. Vi er det hurtigst voksende oversættelsesbureau i Europa i dag, og vi udvider os i dag, på verdensplan!

Hvad koster en oversættelse fra dansk til punjabi?

Dokumenttype og mængden af tekst, afgør prisen på din oversættelse. Vi er glade for at svare dig på, hvad din oversættelse fra dansk til punjabi, vil koste. For at vi kan være i stand til at gøre dette, er vi nødt til at undersøge dine tekster først. Vedhæft derfor dine tekstfiler i en e-mail, så vil vi kontakte dig med en pris, så hurtigt som muligt. Hvis du accepterer tilbuddet, starter vi oversættelsen direkte. Vil du vide hvad de grundlæggende omkostninger for din oversættelse bliver, før du kontakter os?

Du kan ringe til vores Project Managers på 88 74 49 37, hvis du vil have hjælp eller vide mere om vores tilbud.

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. OversaettelsesTilbud er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.