OversaettelsesTilbudOversættelse til alle sprog. Send nu din tekst pr. e-mail og modtag et rigtigt godt tilbud.
OversaettelsesTilbudOversættelse til alle sprog. Send nu din tekst pr. e-mail og modtag et rigtigt godt tilbud.

Oversigt over sprogTamil

Oversættelser fra dansk til tamil

Vi tilbyder oversættelse fra dansk til tamil i Singapore og andre tamiltalende områder

Har du brug for oversættelse fra dansk til tamil? Uanset om det skal være tamil i Indien eller tamil i Singapore, kan vi altid hjælpe dig. Vi har de spidskompetencer, som du leder efter!

Oversaettelsestilbud samarbejder med oversættere i forskellige dele af verden. Nogle af disse er placeret i Indien, Singapore og Malaysia, og de har sågar tamil som modersmål. Det giver os mulighed for at opfylde vores kunders behov, hurtigt og omkostningseffektivt. Vi kan presse priserne ned uden at forhandle med kvaliteten!

Private personer eller virksomheder

Oversættelsesbureau Oversaettelsestilbud tilbyder sine tjenester til alle. Ligegyldigt om du er en privat person, der ønsker at oversætte et brev, eller om du er et firma, som vil oversætte en manual eller en aftale, kan vi altid hjælpe dig. Vores oversættere er højtuddannede på områder som energi- og miljøteknologi, samt industri.

Hvad koster en oversættelse fra dansk til tamilsk?

Vi skal først se din tekst, før vi kan besvare dette spørgsmål. Scan derfor dine danske tekster, og vedhæft filerne i en e-mail som du efterfølgende skal sende til os. En af vores PM (Project Managers) analyserer tekstmaterialet og vil vende tilbage med et tilbud, hurtigst muligt.

Ring 88 74 49 37 og tal med os. Vi laver din oversættelse, efter dine ønsker og præferencer!

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. OversaettelsesTilbud er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.