OversaettelsesTilbudOversættelse til alle sprog. Send nu din tekst pr. e-mail og modtag et rigtigt godt tilbud.
OversaettelsesTilbudOversættelse til alle sprog. Send nu din tekst pr. e-mail og modtag et rigtigt godt tilbud.

Oversigt over sprogUngarsk

Oversættelser fra dansk til ungarsk

Budapest, Ungarn

Budapest, Ungarn. Vi laver professionelle og prisværdige oversættelser fra dansk til ungarsk. E-mail dine tekster, og vi kontakter dig med et tilbud!

Oversaettelsestilbud tilbyder avancerede og overkommelige oversættelser mellem dansk og ungarsk. Med mere end 116 000 gennemførte oversættelser til 12-09-2019 kan vi garantere den højeste kvalitet. Flere af disse projekter har været oversættelser, fra dansk til ungarsk.

Dansk-ungarske oversættelser

Dine forretningsmuligheder er store i Ungarn. I industrisektoren er der veluddannet arbejdskraft, samt et godt samarbejde mellem akademisk forskning, og industriel produktion. Flere industrielle netværk, samt forskningscentre er placeret overalt i landet. De fleste markedsledende elektronikvirksomheder, er endvidere repræsenteret her. Med gode forhold på det ungarske erhvervsmarked, er der også stigende efterspørgsel efter forretningsoversættelser inden for, elektronik og industri. Oversaettelsestilbud samarbejder med tekniske oversættere inden for forskellige områder. Vi hjælper dig med dine tekniske oversættelser, fra dansk til ungarsk.

Anmodning om tilbud

Vi vælger den tekniske oversætter, som vi mener, er bedst egnet til netop din tekst. Vi ser på oversætterens modersmålssprog, færdigheder og erfaring. Du får en kvalitetsoversættelse, der får den rette tekniske terminologi. Vi stræber altid efter, at oversættelsen efterligner den oprindelige tekst, så meget som muligt. Anmod om et tilbud ved at vedhæfte, og sende dine tekster via e-mail. Vi gennemgår materialet, drøfter det med oversætteren, og vender tilbage til dig, så hurtigt som muligt. Du får et tilbud fra os, som du kan overveje. Hvis du accepterer tilbuddet, starter vi oversættelsen, direkte. Kontakt os, for flere informationer om hvordan vi kan hjælpe dig!

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. OversaettelsesTilbud er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.