OversaettelsesTilbudOversættelse til alle sprog. Send nu din tekst pr. e-mail og modtag et rigtigt godt tilbud.
OversaettelsesTilbudOversættelse til alle sprog. Send nu din tekst pr. e-mail og modtag et rigtigt godt tilbud.

Oversigt over sprogFranskOversættelser inden for markedsføring – dansk til fransk

Oversættelse af markedsføringstekster fra dansk til fransk

Oversættelse af markedsføringstekster fra dansk til fransk

Vi styrker din markedsføring i Paris, ved hjælp af tilpassede oversættelser, fra dansk til fransk. Ring 39 15 81 80 og vi fortæller dig mere, om hvordan vi kan hjælpe dig.

Den danske eksport til Frankrig er steget i de seneste år, og de danske selskaber og Danmark har generelt et meget godt ry i landet, eksempelvis for sine kvalitetsprodukter.

Mange store danske virksomheder og koncerner er for længst etableret i det franske erhvervsmarked.

Kulturelle forskelle mellem Danmark og Frankrig

Oversaettelsestilbud har mange års erfaring med kvalificerede oversættelser i markedsføring og salg. Men det kræver mere end blot en oversættelse. Kendskab til det, at forretningskulturer er forskellige fra land til land, er af stor betydning i denne type projekter.

Når vi rejser til Japan, er vi velvidende om, og velforberedte på en anden kultur, både offentligt og kommercielt. Når vi rejser til et andet europæisk land, har vi en generaliseret ide om hvordan vi tror, det er, selvom det faktisk selv her, kan forholde sig, meget anderledes, end vi er vant til.

Misforståelser kan nemt forekomme under forretningsmøder, fordi man simpelthen er dårligt bevandret i de forskellige landes virksomhedskulturer.

Vi kan lokalisere!

For at undgå misforståelser kræver det en større forståelse for de forskellige kulturer. Danskerne har et direkte sprog, franskmændene har derimod et indirekte sprog. Franskmændene planlægger desuden stort, mens danskerne tager et skridt ad gangen, og samtidigt mange små beslutninger.

Hyrer du os til at oversætte dine annoncer eller andre marketingstekster, kan du være 100 % sikker på en nøje udvalgt oversætter.

Vi kræver, at oversætteren i sprogkombination dansk-fransk skal have fransk som modersmål, relevant baggrund og erfaring i forhold til tekstens fagområde. Det er trods alt, en oversætter, som er velbevandret i både terminologien og kulturen, der kan garantere dig den bedst mulige kvalitet. Og det er netop det, du får hos os!

Prisvenligt tilbud

Få et overkommeligt tilbud på din oversættelse ved at sende os en e-mail, med dine tekster vedhæftet, eller hvis du har en kortere tekst, kan du også bruge formularen til højre. Vi vil vende tilbage med et gunstig tilbud, så snart vi har set dine tekster igennem, og talt med oversætteren.

Hos os får du kvalitetssikrede oversættelser til rimelige priser. Ring til os og stil dine spørgsmål. Vores telefonnummer er 39 15 81 80, og du kan ringe til os, alle hverdage inden for normale kontortider.

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. OversaettelsesTilbud er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.